RSS

Special today :) 3 in 1

29 Jan

Kek,Puding,dan Choc…itulah maksud 3 in1..jika semalam 3 variasi(coklt, pelangi dan vanila).

Idea ini dah lama terfikir cuma semlam baru berkesempatan buat🙂, 3 in 1 semua ada dan kesemua bahan tersebut diminati…boleh dimakan sekali gus, bestkan🙂. Choc hanya akan ditambah mengikut kehendak pelanggan.

Kek puding ini sesuai sekali untuk pelbagai majlis termasuk untuk birthday cake,hantaran,raya, gift bertandang dan sebagainya. Dgn menggunakan choc terpilih pasti 3 kombinasi ini mempunyai rasa yang sedap sekali serta amat disukai oleh tetamu dan ianya memberi satu kelainan serta menambah citarasa yang baru.

Semalam ada buat lebih atas permintaan iman ..:) pagi ni baru makan..masa irfan nangis zrn bw kek tu n tunjuk kat dia..terus stop nangis..hihihi n mula teruja nak ambil choc🙂, berselera dia mkn. Alhamdulillah.

Nak cuba juga?..jgn segan2 k kontek kami disini🙂

zureen.my@gmail.com

019-3389668 tq🙂

 
4 Comments

Posted by on January 29, 2012 in catatan, Kek Puding Karamel

 

4 responses to “Special today :) 3 in 1

  1. farah

    January 29, 2012 at 4:08 am

    Wah interesting😉

     
  2. tiNi

    January 31, 2012 at 4:32 am

    happylaa anak2 skrg nie mama dh start baking balik…

     
    • zureengift

      January 31, 2012 at 4:40 am

      mula2 happy..setiap kali oder kena juga ada untuk diorang..skrg rasanya dah tepu tu..hahaha..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: