RSS

Bersama Booth eWA malaysia di Karnival Anak Mersing (KAMI)

21 Mar

Booth kedua yang zureen ikuti untuk pasarkan produk zureengift adalah di Mersing bersama dengan ahli2 ewa yang lain. Disana kami memperkenalkan ewa dan produk2 ahli yang dikirim sama untuk dipasarkan.

Tujuan utama eWa ke Mersing adalah untuk memperkenalkan eWA kpd usahawan2 Mersing, dimana segala aktiviti dapat diterangkan secara jelas. Sambutan amatlah baik dan mereka semua menunggu kelas IT bersama ewa, walaupun sesetengah daripada mereka sudah mempunyai laman web dan blog, Mereka boleh juga membina jaringan yang amat baik diantara ahli ewa mersing dan luar Mersing.

Zureen dan rakan2 eWA sangat gembira dapat bersama2 Karnival anak Mersing ini, karnival yang begitu meriah dan mendapat sambutan luar biasa dikalangan warga Mersing. Anak2 mersing yang berada di kota turut menyertai dan pulang untuk memberi sokongan serta menziarahi ahli keluarga. Program sebegini amat bagus kerana warga yang telah berjaya dapat pulang berkongsi ilmu dan peluang bersama keluarga, jiran dan rakan-rakan mereka.

Disana kami dapat menikmati makanan yang amat enak dan dijual dgn harga yang teramat murah, bayangkan bubur nasi rm1.00 sahaja, nasi dagang rm 1.50, cupcake rm2, keropok lekor super sedap rm 4 ringgit sebungkus..ada dekat 20 btg …:)  murah dan seeedap..kalau lah ada di KL hehehe. siap nasihat akak tu..minta suruh jual sekurang2nya rm 1.5-rm2.00 bubur nasi tu :), Kereta kami penuh dengan produk2 yang diborong dari sana :), termasuklah buku dr penulis terkenal eyman hykal, kerepek,keropok lekor, kek,cheese tart, dan macam2 lagi.

Jutaan Terima kasih kepada President eWa Prof.Datin Norizan Abdul Razak kerana berusaha untuk kami sampai kesana serta menyediakan kenderaan, tempat penginapan dan makan minum kami..TQ

Tq eWA dan KAMI kerana memberi peluang ini. 🙂

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 21, 2012 in catatan, EWA Malaysia

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: