RSS

concept of food testing, shelf-life,, including nutrition (Program 1 Azam NCWO-UKM)

02 Apr

Mungkin mimpi untuk kami sampai ke tahap ini… Sangat2 berterima kasih kepada Pensyarah Teman 1 Azam, NCWO, dan saintis UKM yang telah memberi penerangan mengenai nutrisi dan yang berkait..serta membawa produk kami semua masuk ke lab untuk di buat kajian nutrisi..hebat n best sekali.. :),

Dikala ini zrn tidak ikut serta kerana anak yg paling kecil Muhammad Eiz Irfan (1 thn 11 bln) berada di wad kerana pembedahan membuang cyst di leher, Dugaan buat kami sekeluarga, syukur pembedahan berjaya dan sekarang Irfan sihat seperti sediakala..Syukur Alhamdulillah. Terima Kasih kepada keluarga dan rakan2 yang telah mendoakannya.

Walaubagaimanapun Zrn sempat menghantar Crunchy Choc (Csquare) kepada pihak NCWO untuk diberi penilaian dan dibawa masuk  ke lab bersama2 dengan produk rakan2 teman 1 Azam yang lain. Terima Kasih kepada K rahimah teh ( membuat perkhidmatan penghantaran) kerana sudi datang ke tempat zrn untuk mengambil dan menghantarnya.

Selepas seminggu kami dikhabarkan berita gembira dimana masing2 telah mendapat lebel dari makmal.. jangan x percaya yer jika selepas ini lihat Crunchy Choc,  Mas, kerepek K Ton, kuih2 raya, coklat K Intan, maruku,jem, acar limau ikan masin K Yam, dan banyak lagi dr program teman 1Azam mempunyai lebel nutrisi sendiri..tahniah dan terima kasih Prof Madeline Berma dan team pensyarah  1 Azam serta berbanyak terima kasih kepada Dato Faridah(NCWO) diatas segala usaha yang dilakukan.. .

* gambar dari album Prof Dr. Madelina Berma ..tq prof 🙂

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 2, 2012 in 1 Azam NCWO-UKM, catatan

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: